Sylvester avgår

Efter ett intensivt år som arbetsledare för projektet Blåa ägg till påsken 2014 avgår Sylvester. Hans avgång var oväntad för han har gjort ett bra jobb. Även om äggen blev gröna istället för blå. Och hans ledarstil i någon mån har i frågasatts.

Men han stannar inom branschen och tar över ansvaret för ett mindre färgförädlingsprojekt inom samma område. De andra som medverkar i projektet har redan en viss vana att producera blekblåa ägg så Sylvesters insats kommer nu att behövas för att öka färgmättnaden.

Vi tackar honom för hans arbetsinsats och hoppas på gott resultat.

Samtidigt sammanförs de två produktionslinjerna vid Äppelviks Ägg till en.  Jonsson fortsätter som arbetsledare för bägge linjerna men han lovar att produkterna inte kommer att påverkas av omstruktureringen. Johannes fortsätter som biträdande arbetsledare.

Äggfacket kommenterar inte ledarskapsfrågan i detta skede.

Annonser

  1. Cathrin

    Går det bra med tupparna? Inga stridigheter mellan Jonsson och Johannes? Jag har två ungtuppar förutom huvudtuppen Billy och det är lite livat emellanåt men går rätt så bra för det mesta.

    • Sanne

      Njaa, det går ganska bra, men inte helt friktionsfritt. Om det blir riktigt illa får Johannes flytta över i den andra avdelningen, men vi hoppas de kan samarbetet över vintern. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s