Levande påskkycklingar

Lagom till påsk presenterar Hönshuset sin första filminspelning. Vi ber att få poängtera att såväl skådespelare som filmare är nybörjare i branschen, men vi lovar bli bättre på den tekniska biten. Skådespelarnas insatser vågar vi inte garantera. I detta filmklipp förekommer Almar, Boris, Josefine, Kommandoran, Mufasa och Stina. Observera att alla namn är att betrakta som könsneutrala.
Förslaget att följa företagets redan väletablerade namngivningspolicy har enhälligt körts över av den självutnämnda Namngivningskommitten för kycklingar som sammanträtt på skärtorsdagen.

Annonser

6 comments

 1. Carita Liljendahl

  Nej men så härliga!!! Jag vill pussa dem alla! Och tänk att där är några svarta också – är dom ”utrikiska”?
  Hahaa, nu blir jag stämplad som rasist.

 2. Cathrin

  Jag har nog missat namngivningspolicyn, kan du inte berätta mer om den? 🙂 Jag tycker det är jätteroligt att namnge djuren. Mina kycklingar som nu är ca 7 veckor heter Iris, Ester, Chester, Strecket och Bacon. Bacon är blandras och kommer troligtvis lägga gröna ägg (det är en höna), de andra är renrasiga Hedemora. Jag kläckte fram 14 kycklingar men har sålt sju st och tyvärr fick vi ta bort två så nu har jag då fem kvar.

  • Sanne

   Jag har försökt döpa alla hönor i alfabetisk ordning, men nu vet vi ju inte ännu vilka av de här som är hönor. Och jag är i alla fall nedröstad i den här frågan. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s