Äggundersökning

Det är inte lätt att avgöra om ett ägg är på smällen eller inte. Formen har man absolut ingen nytta av, vikten kan vara till hjälp, men då ska man väga de nyvärpta äggen och jämföra viktens utveckling.

I brist på sakkunnig personal försökte vi i dag utföra ljusundersökningen själva, men resultatet är mycket oklart. De flesta ägg innehåller bara mörka skuggor. Vad det betyder är svårt att tolka.

Ett ägg innehåller i alla fall ett hårigt monster i klass med trummisen Animal i Mupparna.  Det ser definitivt inte ut som en påskkyckling. Men enligt väl underrättade källor ska det vara blodkärl och inte en lurvig kalufs som syns i ägget.

Så efter dagens undersökning gör vi som vid en normal graviditet, hoppas på det bästa, men vågar inte riktigt tro det förrän vi ser resultatet. Om en vecka vet vi mera.

 

Annonser

2 comments

  1. Johanna

    Vi väntar alla med spänning! Det är roligt att följa med bloggare som väntar människobarn, men det tar ju så länge! Dethär går så mycket snabbare, och för mig som läsare minst lika roligt. Hoppas det går vägen!

    • Sanne

      Tre veckor är en ganska bra tid. Man hinner förbereda sig, blir lite orolig, bli förväntansfull och sen är dags 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s