Fördelar med delad vårdnad

Delad vårdnad är bra, i alla fall när det gäller höns. För när febern slår  benen av en och kastar dem i en skakande hög i sängen kan man be den andra halvan av ledningsgruppen ta hand om hönsen. Det är den delen av ledningsgruppen som äger fröknarna Ekberg för övrigt.

Hönsen bryr sig inte så mycket om vem som står för markservicen, bara det finns mat och vatten. Möjligen hälsade Jonsson och Sylvester lite ivrigare än vanligt i morse när jag släpade mig ut till dem. Faktum är att de hördes ända ut på gården. Tur att medelåldern hos grannarna ligger på 70+ så de börjar bli lite lomhörda. Och tonåringar sover oberoende av ljudnivån i omgivningen.

I sommar kommer väl nån lättstörd sommargäst att ringa polisen för att Jonsson och Sylvester förstör idyllen och tystnaden på landet. Sånt lär ha hänt på andra håll.

Efterhand som bloggen utvecklas ska jag försöka få med ljudeffekter.  Tänk så rogivande att lyssna på harmoniska ljud från hönshuset varje morgon innan man åker på jobb, ja för alla er som inte har möjlighet att göra det på riktigt alltså. Detta skall åtgärdas asap.

Annonser

3 comments

 1. Tove

  Men aaah, jag förstår om folk som bor granne med hönshus kan bli irriterade, men att det skulle störa friden på landet… VAR ska man ha höns då? :-O

 2. Petra

  Jag har aldrig haft höns, och vet absolut ingenting om höns. Men av någon orsak tycker jag att Hönshuset är en väldigt underhållande blogg, så tack för det :). Kommer att forsätta kika in och se hur invånarna har det.

  • Sanne

   Tack för det. Man behöver absolut inte ha höns för att läsa den här bloggen. Många livsvisdomar som utgår från hönshuset går att anpassa också på andra delar av samhället 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s